Hem > Om Klubben > Regler

Finstilt...

Webmaster förbehåller sig rätten att redigera, korta ned samt radera inlägg under Bryggsnack som inte anses lämpliga.  Anonyma inlägg raderas alltid utom i speciella undantagsfall. Inlägg får ej vara personligt kränkande eller på osaklig grund skada tredje part.

All information på webbplatsen tillhandahålls utan ansvar från webmaster och Svenska Bavariaklubben. Samtliga besökare ombeds att granska uppgifterna väl och själv ta ställning till dess relevans.

Regler...

Syftet med forumet Bryggsnack är att utbyta idéer, erfarenheter och annat som kan vara av intresse för ägare av Bavariabåtar. Här byter vi erfarenheter, tar och ger råd.

De här ordningsreglerna ska du följa när du diskuterar:

  • Visa respekt
  • Hjälp till om du kan
  • Använd ett vårdat språk
  • Gör inlägg som passar i vald kategori
  • Håll dig till ämnet

 

Använd sökfunktionen för att ta reda på om din fråga ställts tidigare. Det är dock tillåtet att ställa en tidigare besvarad fråga, om du av någon anledning vill ha ett "eget" svar på din fråga.

Vi avvisar vänligt men bestämt inlägg från leverantörer av båtar och tillbehör där man gör direkt eller indirekt reklam för sin verksamhet eller smutskastar en konkurrents verksamhet. Leverantörer är dock välkomna att med sin unika kompetens besvara frågor och komma med tips i forumet.

Gör inte inlägg som är kränkande för enskilda personer. Det är enligt svensk lagstiftning förbjudet att uttrycka hat eller ringaktning, vara sedeslös, publicera pornografiskt innehåll eller bidra till spridning av datavirus i ett forum som detta.

Skriv inte inlägg som bara är nonsens. Den typen av inlägg gör det svårare att hitta det som är värdefullt och innebär att man slösar med andra människors tid.

Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som strider mot dessa regler eller svensk lag.

Det är omöjligt för Svenska Bavariaklubben och webmaster att ta ansvar för och bekräfta sanningshalten i de inlägg som görs här. Ta dem därför för vad de är och kontrollera själv innan du agerar utifrån något du har läst i forumet Bryggsnack.