Hem

Ny hemsida för Svenska Bavariaklubben

30 dec 2011

Årsmötet 2011 gav styrelsen mandat att ta fram en ny hemsida för att förbättra funktionaliteten samt öka hastigheten.
 
Styrelsen har under året aktivt arbetat med detta och även tillsatt en styrgrupp bestående av Per och Christer. Utvärdering av olika firmor har gjorts och i samspråk med övriga styrelsen har en omfattande kravspecifikation tagits fram som legat till grund för hela hemsidan.
 
Det är nu mycket glädjande att kunna presentera denna nya hemsida i en "första version". Vissa funktioner är inte klara ännu utan kommer färdigställas under början av 2012, men dom tunga bitarna är på plats och vi kan nu rulla ut den nya hemsidan. 
 
Det finns en hel del nyheter på den nya hemsidan och fler kommer läggas till succesivt. Värt att notera är att man numera loggar in med sin e-postadress och inte användarnamn. Lösenordet är detsamma som tidigare. Om man i forumet skriver en länk som inleds med http:// blir den automatiskt en fungerande hyperlänk. Det går numera att bifoga bilder i forumet och framöver kommer ett helt fotogalleri att läggas till för medlemmarna.
 
Nytt är också att forumet kommer vara tillgängligt för medlemmar, men bara "första" inlägget i varje tråd kommer synas för icke-medlemmar.
 
Vi kommer starta en "frågo-tråd" i forumet under kategorin "Om Webbplatsen" där vi ska försöka besvara frågor snarast möjligt.
 
För styrelsen,
 
Per Renntun
Ordförande