Hem

Nyhetsbrev Januari

10 jan 2014

Nyhetsbrev samt kallelse till ordinarie årsmöte.

Bäste medlem!


Styrelsen vill önska alla en god fortsättning på det nya året och översänder årets första nyhetsbrev samt kallelse till årsmöte.

Årsmöte
 
Vi kallar härmed till årsmöte i Svenska Bavariaklubben den 8/2, 2014, Kl. 14:30. Årsmötet är förlagt till Båtmässan på Svenska-mässan i Göteborg. Anmälan gör du under Kalendarium på vår hemsida, boka här. Sista anmälningsdag är 2014-01-30.
 
Möteslokalen kommer att kunna nås utan att köpa biljett till mässan, information om specifik lokal kommer senare.
 
Årsmötet kommer ta upp stadgeenliga frågor såsom budget för verksamhetsåret, val av styrelse och revisor, övriga frågor m m. Förslag till frågor/ motioner och ledamöter skall ha kommit styrelsen tillhanda, via vår hemsida www.bavariaklubben.se alternativt via e-post till info@bavariaklubben.se senast 2014-01-30.
 
Erbjudande
 
Vi kan genom ett samarbete med SVENSKA MÄSSAN erbjuda rabatterade inträdesbiljetter till mässan till de som besöker årsmötet. Detta innebär att du som aktiv medlem kan köpa biljetter till det förmånliga priset av 100 kr per person, jämfört med normalpris 150 kr. För att utnyttja erbjudandet så fyller du i "Antal biljetter: X" i övrig info fältet när ni gör anmälan. Biljetterna  hämtas ut i INFORMATIONSDISKEN eller annan bestämd plats på mässan, information kommer senare. Betalning av biljetterna sker vid årsmötet med kontant betalning.
 

Vimplar
 
Vi kommer ha med oss vimplar till årsmötet för de som önskar köpa en ny för 100 kr, kontant betalning.

Klubbmästare efterlyses
 
Tyvärr saknar vi f n klubbmästare i Stockholm samt på andra håll i landet. Klubben behöver fler frivilliga som hjälper till att driva klubben vidare i de olika regionerna. I rollen som klubbmästare är du styrelsenskontaktperson i regionen och hjälper till att arrangera aktiviteter samt representera klubben vid dessa.   

Anmäl ditt intresse eller föreslå kandidater via kontaktformuläret på vår hemsida eller via epost tillinfo@bavariaklubben.se


Medlemsavgift 2014
 
Betalning görs i första hand via onlinebetalning med Visa eller MasterCard och medlemskapet aktiveras då per automatik. 
 
För manuell inbetalning, vilket i största utsträckning ska undvikas, har SBK ett bankgiro:5435-9922. Det är viktigt att du i detta fall anger namn och medlemsnummer så att vi kan identifiera din betalning.

Vi hoppas att du har möjlighet att deltaga på vårt årsmöte och på kommande aktiviteter. 
Vi ser fram emot din anmälan.
  

Med vänlig hälsning
Svenska Bavariaklubben