Hem

Nyhetsbrev 2013 - Juni

19 jun 2013

Kära medlemmar,
 
Även om det har varit en kylig vår så har nu äntligen värmen och solen börjat göra sig påmind.
 
 
Vårträff Väst - Rörö  
Lördagen den 18 Maj träffades vi ett antal båtar på Rörö i Göteborgs norra skärgård. Vissa av oss kom ut redan på fredagen och möttes av en tryckande sommarvärme. För de som sprang Göteborgsvarvet var det nog lite mycket med temperaturer upp mot 30 grader. Det var en mycket gemytlig stämning med trevliga likasinnade klubbmedlemmar. Fredagen kantades av diverse båtunderhåll och besök i flera båtar för att växla erfarenheter. Många samlades vid grillarna och matplatsena på kvällen med god mat och dricka och många glada skratt.
På lördagen anslöt ännu fler båtar och jag tror vi hamnade på drygt 20 båtar och ca: 45 personer.Vädret var åter underbart under dagen och diverse uppgifter inför kvällen fördelades av vår klubbmästare Camilla. Allt från olika tävlingar där vinsten under viss protest föll till herrarna. En åskskur passerade raskt precis när vi skulle gå in och äta, där vi avnjöt en underbar middag som de olika lagen hade förberett.
Jag vill rikta ett speciellt tack till Camilla som trots ett diskbråck ledde festligheterna med ett ständigt leende. 
 
 
 
Vårträff Ost - Fifong
Enligt uppgift skall även denna tillställning varit lyckad och uppskattad.
 
Tack Brittis & Lasse för ert engagemang!
 
 
Vimpel
För er som inte är nya medlemmar så finns det nu möjlighet att köpa nya vimplar. 
 • Sätt in 100kr på bankgiro: 5435-9922
 • Skicka ett mail till kassor@bavariaklubben.se med Subject/Titel: SBK Vimpel 
 • innehållande
  • Betalningsdatum
  • Medlemsnummer
  • Namn
  • Adress 
 
Samarbetspartners
Vi arbetar kontinuerligt med att ta fram bra erbjudande till alla medlemmar och det senaste tillskotten är Vimare som ger oss erbjudande på Promarina, Sjöklar Kustakademi och Stockholmradio. De konkreta erbjudandet kan ni läsa mer om på http://bavariaklubben.se/forum/Post.aspx?id=23777.
 
Övriga erbjudande från våra samarbetspartners finner ni under kategoring "Leverantörer & Erbjudanden" på hemsidan. http://bavariaklubben.se/forum/Cat.aspx?id=25
 
Ni får gärna ge oss feedback om hur det fungerar med de olika samarbetspartnerna.
maila information till info@bavariaklubben.se 
 
Nu får vi alla njuta av sommaren och båtlivet när semestern närmar sig för många av oss. Om ni träffar på någon av oss i styrelsen när vi är ute och seglar på västkusten så tveka inte att ta kontakt och diskutera allt från våra båtar till utvecklingen av klubben. Vi skulle gärna vilja be er fråga eventuella bavariabåtsägare som ännu inte är medlemmar i klubben vad orsaken är, är vi inte synliga eller saknar vi något. Eller varför inte värva lite nya medlemmar så vi kan utöka vår största tillgång, alla medlemmar som delar erfarenheter och information på vårt forum.
 
Glad midsommar och trevlig båtsommar
för styrelsen
 
Fredrik Mattsson, klubbordförande