Hem

Nyhetsbrev April 2013

14 apri 2013

Kära medlemmar,
 
Som ni alla säkert har märkt så har vi i styrelsen arbetat aktivt för att få till samarbete med företag och andra parter som vi bedömer ger alla oss medlemmar ett mervärde. Vi uppmuntrar er alla att ge oss tips om ni har idéer på potentiellt nya samarbetspartners. Vi har ett par intressanta "prospekt" på gång som vi hoppas kunna presentera snart. Senaste samarbetspartnern är dock Kapell & Annat, läs mer om deras erbjudande här.
 
I början på Mars hade vi årsmöte i Svenska Bavariaklubben på båtmässan i Älvsjö. Protokoll från mötet kommer distribueras på hemsidan.
Pelle och Cissi blev i och med årsmötet officiellt avtackade och invalda som hedersmedlemmar till klubben. Det känns som det minsta vi kan bjuda på för det enorma arbete de har lagt ner för denna klubb. Samtidigt har Pelle lämnat över ordförandeskapet i klubben till mig som jag med stor ära tar över.
 
Vem är då Fredrik Mattsson, eran ordförande? Jag skulle nog beskriva mig som en inbiten seglare som tillbringade många år i ungdomen till olika former av tävlingssegling. Sedan tog seglingslivet en paus för att senare återuppstå i en annan form med fokus på upplevelser och att njuta av segling och båtliv med familjen, Sedan har jag, som ni kanske märkt på forumet, en viss läggning för alla tekniska och praktiska lösningar som hör båtägandet till. Vissa skulle nog till och med beskriva mig som en pryltokig tekniker, men det får stå för dem :-).  Svenska Bavariaklubben har varit väldigt inspirerande för mig och jag hoppas att jag tillsammans med styrelsen och inte minst er medlemmar kan fortsätta på denna bana. Som alltid vill vi uppmana er att ge oss feedback och idéer på hur vi skall utveckla klubben.
 
Påminnelse:
Glöm inte att gå in och anmäl er till de aktiviteter som kommer i vår, inte minst värträffarna som redan är utannonserade. Anmälan sker under Events på hemsidan.
 
Som säker flera av er har märkt så står det att era  sidor på forumet att medlemskapet är giltigt till 30/4, detta är fel. Medlemskapet gäller löpande 12 månader från då ni betalat in avgiften. Vår web leverantör arbetar med att korrigera detta misstag. Samtidigt vill vi vädja till er att göra era inbetalningar under våren då en stor del av klubben utgifter ligger på försommaren då vi har våra vårträffar.
 
Ordförande, för styrelsen
Fredrik Mattsson